Gepost op

How to draw a cute boy

 

how to draw a cute boy,

In deze korte tutorial schets ik eerst het gezicht, eerst teken ik heel licht met een B grafiet potlood van Faber Castel de lijnen.

Ik begin met makkelijke vormen tot ik tevreden ben met alle verhoudingen.

 

✐ Faber Castell 9000 Graphite pencils

Nu ik de verhoudingen van het koppie op het papier heb maak ik de lijnen zwart met watervaste stiften. Ik gebruik normaal gesproken de Faber Castell Pitt Artist – Tekenstift hier voor.

 

Tekenstift Faber-Castell Pitt Artist Pen Manga 8-delig etui Basic
Tekenstift Faber-Castell Pitt Artist Pen Manga 8-delig etui Basic

Tijd om te kleuren! vandaag gebruik ik kleurpotloden ik heb meerdere kleurpotloden van verschillende merken. Het meest gebruik ik de Faber Castell Polychromos kleurpotloden. Om een mooi contrast in de tekening te krijgen gebruik ik 2 kleuren. Voor het gezicht heb ik groen gekozen (warme tint) en voor de achtergrond een blauw.

 

Faber Castell - Kleurpotlood - Polychromos
Faber Castell – Kleurpotlood – Polychromos

 

Geef een reactie