Gepost op

Drawing an eye using faber castell polychromos color pencils

 

Drawing an eye using faber castell polychromos color pencils,

In deze korte tutorial schets ik een oog, eerst teken ik heel licht met een B grafiet potlood van Faber Castel de lijnen.

Ik begin met makkelijke vormen tot ik tevreden ben met alle verhoudingen.

drawing an eye using faber castell polychromos color pencils

 

✐ Faber Castell 9000 Graphite pencils

Nu ik de verhoudingen van het oog op het papier zou ik normaal de lijnen zwart te maken met watervaste stiften. Ik gebruik normaal gesproken de Faber Castell Pitt Artist – Tekenstift hier voor. omdat dit een realistische tekening is sla ik deze stap over.

drawing an eye using faber castell polychromos color pencils

 

Tekenstift Faber-Castell Pitt Artist Pen Manga 8-delig etui Basic
Tekenstift Faber-Castell Pitt Artist Pen Manga 8-delig etui Basic

Tijd om te kleuren! vandaag gebruik ik kleurpotloden ik heb meerdere kleurpotloden van verschillende merken. Het meest gebruik ik de Faber Castell Polychromos kleurpotloden. Om een mooie overloop in de kleuren te krijgen gebruik ik 3 kleur tinten. Bijvoorbeeld voor de onderste vleugels gebruik ik geel, donker geel en oranje. Eerst start ik met geel in de hoek en vaag dit uit tot het midden, nu oranje in de ander hoek en weer vaag ik uit tot in het midden.  met de midden toon (donkergeel) zorg ik voor een mooie overloop van licht geel naar oranje.

drawing an eye using faber castell polychromos color pencils

 

Faber Castell - Kleurpotlood - Polychromos
Faber Castell – Kleurpotlood – Polychromos

 

Geef een reactie