Gepost op

See no evil hear no evil speak no evil drawing elfs

 

See no evil hear no evil speak no evil drawing elfs,

In deze korte tutorial schets ik 3 elfjes in de houding van see no evil hear no evil speak no evil, eerst teken ik heel licht met een B grafiet potlood van Faber Castel de lijnen.

Ik begin met makkelijke vormen tot ik tevreden ben met alle verhoudingen.

 

✐ Faber Castell 9000 Graphite pencils

Nu ik de verhoudingen van de getekende elfjes op het papier heb is het tijd om de lijnen helemaal zwart te maken zelf gebruik ik hier watervaste stiften voor. Ik gebruik de Faber Castell Pitt Artist – Tekenstift

 

 

 

 

Tekenstift Faber-Castell Pitt Artist Pen Manga 8-delig etui Basic
Tekenstift Faber-Castell Pitt Artist Pen Manga 8-delig etui Basic

Tijd om te kleuren! vandaag gebruik ik kleurpotloden ik heb meerdere kleurpotloden van verschillende merken. Het meest gebruik ik de Faber Castell Polychromos kleurpotloden. Om een mooie overloop in de kleuren te krijgen gebruik ik 3 kleur tinten. Bijvoorbeeld voor de onderste vleugels gebruik ik geel, donker geel en oranje. Eerst start ik met geel in de hoek en vaag dit uit tot het midden, nu oranje in de ander hoek en weer vaag ik uit tot in het midden.  met de midden toon (donkergeel) zorg ik voor een mooie overloop van licht geel naar oranje.

 

 

 

Faber Castell - Kleurpotlood - Polychromos
Faber Castell – Kleurpotlood – Polychromos

 

Geef een reactie